De gebarenjuf voor u

Cursussen

Cursussen in Nederlandse Gebarentaal 
Dit zijn cursussen waarbij begonnen wordt met de basis gebaren die u nodig heeft voor communicatie. Hoe verder u met de cursussen komt, des te groter wordt uw gebarenschat. Daarnaast leert u de grammatica van de Nederlandse Gebarentaal.
De cursussen kunnen geven worden voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor algemeen belangstellenden, mensen die werken in de zorg, ouders en opa’s en oma’s.

Cursussen in Nederlands ondersteund met gebaren
Dit zijn cursussen waarbij u, net als bij de NGT cursussen, de basis gebaren leert voor de communicatie met dove of slechthorende mensen. In deze cursussen wordt er geleerd om gebaren te gebruiken bij het gesproken Nederlands. Deze cursussen zijn er ook voor verschillende doelgroepen, net als bij de NGT cursussen.

Cursus Nederlands ondersteund met gebaren voor logopedisten

Speciaal voor logopedisten heeft De gebarenjuf een cursus ontwikkeld om gebaren te kunnen toepassen tijdens het werk. In deze cursus leert u gebaren te gebruiken bij het gesproken Nederlands. Daarbij worden de gebaren aangeleerd die u als logopediste in de dagelijkse praktijk tegenkomt.
Deze cursus wordt gegeven op aanvraag.

Cursussen op maat

Deze cursussen kunnen specifiek naar de vraag van de doelgroep op maat gemaakt worden. Heeft u interesse of wilt u meer weten over cursussen op maat, neem dan contact op.

Coaching en Begeleiding

In overleg kan er op maat ook coaching en begeleiding op het gebied van gebarentaal gegeven worden. Dit kan gefinancierd worden van uit het persoonsgebonden budget. Tijdens de coaching zal er vooral geoefend worden met het toepassen van de gebaren. Heeft u vragen hierover, neem dan contact op.

Workshops

Voor iedereen die kennis wil maken met de Nederlandse Gebarentaal. Ook leuk voor een kinderfeestje, bedrijfsuitje!