Vervolg cursus na AB1, AB2 en AB3

Door de cursisten is er aangegeven dat ze graag door willen met gebaren leren en gebruiken. Om op deze vraag in te spelen heb ik een vervolg cursus ontwikkeld. Deze cursus is bedoeld voor mensen die de AB cursussen hebben afgerond maar toch graag willen blijven gebaren.
De cursus wordt vaak gegeven in kleine groepjes met mensen die graag het gebruik van NGT willen blijven oefenen. De lessen worden ook aangepast op de vraag van de cursisten. Mocht u mee willen doen met de cursus dan mag u ook aangeven wat u nog graag zou willen leren, en of u nog onderwerpen heeft waar u meer mee wilt oefenen. De docent zal proberen om de cursus zoveel mogelijk aan te passen naar de vraag van de cursisten.
In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan spontaan gebaren, het afzien van verhaaltjes, dagelijkse conversaties. De nadruk zal liggen op communiceren in Gebarentaal, meer dan op het aanleren van nieuw lexicon. 

De cursus bestaat uit 8 lessen van twee uur. Omdat de cursus op maat gemaakt wordt, wordt er niet gewerkt met een werkboek en dvd. Voor het lexicon maken we gebruik van de dvd Standaard Lexicon NGT of het Van Dale Online woordenboek NGT. De huiswerkopdrachten staan online, hiervoor krijgt u een inlogcode.

Deze cursus staat weer op de planning maar ben nog op zoek naar 1 á 2 cursisten die op de donderdagochtend mee willen doen met deze cursus. Mocht je kunnen op donderdagochtend dan hoor ik het graag!

Start cursus: 
maandag, 17. september 2018
Les tijd: 
van 19:30 tot 21:30
Planning lessen: 
wekelijks
Kosten: 
€ 200.00
Locatie: 
Kervelstraat 5, Apeldoorn

Mail ons

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een cursus, stuur ons een bericht.